Stuurkogels PEUGEOT

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Stuurkogels voor uw PEUGEOT bestellen

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Speling op een kogel of stang kan zeer onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden veroorzaken. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Bij de APK van de auto wordt er nauwgezet naar de stuuronderdelen gekeken, deze zijn natuurlijk uitermate belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Stuurkogel zelf monteren

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Stuurkogel voor uw auto kopen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of ten tijde van een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.