Stuurkogels RENAULT

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Stuurkogel voor uw auto kopen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen en nieuwe veren. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.

Stuurkogel zelf monteren

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-onderdelen (ook wel stuurdelen genoemd). Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.