Stuurkogels SKODA

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Stuurkogels voor uw SKODA bestellen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Bij de APK van de auto wordt er nauwgezet naar de stuuronderdelen gekeken, deze zijn natuurlijk uitermate belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Stuurkogel zelf monteren

Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Stuurkogel voor uw auto kopen

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Jurid, Pagid, ATE, Zimmermann, ABS, Bendix, Textar, Rofren, Lucas, Bosch en TRW Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Speling op een kogel of stang kan zeer onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden veroorzaken. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.