Stuurkogels SKODA

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Stuurkogels voor uw SKODA bestellen

Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Stuurkogel zelf demonteren

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-onderdelen (ook wel stuurdelen genoemd). Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.

Een defect stuurkogel herkennen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Bekijk ook alle skoda stuurkogels op RemOnderdelen.nl