100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.5 AWD 230 PK
Bouwjaar 01.2008 - 09.2011

Stuurkogels SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 2.5 AWD

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.
Spoorstangeinden voorzijde
Axiaalkogels voorzijde

Speling op uw stuurkogel

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of ten tijde van een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS

Stuurkogel zelf monteren

Wij controleren altijd bij de SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 2.5 AWD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3). Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Stuurkogels voor uw SUBARU bestellen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Speling op een kogel of stang kan zeer onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden veroorzaken. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.