Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI GRAND VITARA II 1.6 Vierwielaandrijving 106PK
Bouwjaar 04-2005 - heden

Stuurkogels SUZUKI GRAND VITARA II (JT, TE, TD) 1.6 Vierwielaandrijving

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Koppelingsdruklagers voorzijde

Stuurkogel zelf monteren

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Alle onderdelen dragen in zeer hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Speling op uw stuurkogel

Wij controleren altijd bij de SUZUKI GRAND VITARA II (JT, TE, TD) 1.6 Vierwielaandrijving dealer of de onderdelen passen op uw auto. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI GRAND VITARA II (JT, TE, TD) komen.

Stuurkogels voor uw SUZUKI bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOFORDLANCIA. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.