WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Stuurkogels SUZUKI SAMURAI Terreinwagen gesloten (SJ_)

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Stuurkogels via kenteken

Vind passende stuurkogels via je kenteken

Kies je SUZUKI SAMURAI Terreinwagen gesloten uitvoering

Speling op uw stuurkogel

Wij controleren altijd bij de SUZUKI SAMURAI Terreinwagen gesloten (SJ_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Speling op een kogel of stang kan zeer onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden veroorzaken. Bij de APK van de auto wordt er nauwgezet naar de stuuronderdelen gekeken, deze zijn natuurlijk uitermate belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Stuurkogel zelf monteren

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.

Stuurkogels voor uw SUZUKI bestellen

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACPEUGEOTLINCOLNKIA.

Nu besteld, is morgenGRATIS verzonden!

Bij ons betaald u geen verzendkosten

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen