Stuurkogels VOLVO

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Stuurkogel zelf monteren

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij de APK van de auto wordt er nauwgezet naar de stuuronderdelen gekeken, deze zijn natuurlijk uitermate belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Stuurkogels voor uw VOLVO bestellen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of ten tijde van een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Stuurkogel voor uw auto kopen

Speling op een kogel of stang kan zeer onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden veroorzaken. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.