Wiellagers

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Perslagers voor uw auto

Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Wiellager monteren

Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen. Een wiellager mag je niet horen bewegen. Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant.

Ronkend geluid bij een wiellager

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.