WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Wiellager zelf demonteren

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een wiellager is een slijtgraag onderdeel van de auto. Versleten wielnaven geven het voertuig een wegslippend gevoel.

Juiste wiellager voor uw auto

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. Daarom worden lagers bij de APK onderzocht.

Speling op een wiellager ondervangen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een kapotte lager heeft speling of maakt geluid. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.