Wiellagers

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Juiste wiellager voor uw auto

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee. Dit fusee zit weer aan het wiel van het voertuig. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Daarbij is deze klus niet te klaren zonder een pers. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel.

Wiellagers kopen auto

A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Bekijk ook alle auto onderdelen voor uw auto op RemOnderdelen.nl