Wiellagers ALFA ROMEO

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Juiste wiellager voor uw ALFA ROMEO

Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een wiellager mag je niet horen bewegen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Wiellagers kopen auto

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant. De centrale moer waarborgt de naaf of lagers. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Bekijk ook alle alfa romeo wiellagers op RemOnderdelen.nl