WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 145 (930_) 2.0 16V T.S. 150PK
Bouwjaar 10-1995 - heden

Wiellagers ALFA ROMEO 145 (930_) 2.0 16V T.S.

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Verschillende wiellagers op uw auto

Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 145 (930_) 2.0 16V T.S. past. Bij sommige auto’s, met name Volkswagen/Audi, kunnen er meerdere types op zitten in verband met de PR-codes.

Versleten wiellagers op een auto

Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook ABS in het remsysteem, wat betekent dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten. Deze worden vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager. Ook als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto komen ze voor. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Pers-wiellagers zullen geperst moeten worden.

Wiellagers kopen ALFA ROMEO 145 (930_)

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Het demonteren van wiellagers is een lastige klus.