100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 1.9 JTS 160PK
Bouwjaar 09.2005 - 11.2011

Wiellagers ALFA ROMEO 159 (939_) 1.9 JTS

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen ALFA ROMEO 159 (939_) 1.9 JTS

Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij wiellager kunt bereiken, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee. Dit fusee zit weer aan het wiel van het voertuig. Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOCITROENSUBARUDAIHATSUTOYOTA. Daarbij is deze klus niet te klaren zonder een pers.

Verschillende wiellagers op uw auto

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Als je echt wilt weten of het geluid een peilend geluid is, en je de auto op een brug krijgen, dan kun je een geïmproviseerde stethoscoop (een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren. Zo kunt u onderzoeken waar het geluid vandaan komt. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO 159 (939_). Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur.

Versleten wiellagers op een auto

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Je kunt bij ons betalen via AfterPay, PayPal en overboeking Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer. De magneetkant is vaak zwart of oranje gekleurd. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.