100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO MITO 1.4 Bifuel 120 PK
Bouwjaar 04.2016 - 10.2018

Wiellagers ALFA ROMEO MITO (955_) 1.4 Bifuel

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Elke ALFA ROMEO MITO (955_) 1.4 Bifuel heeft een eigen VIN-nummer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO MITO (955_) past. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Wiellagers kopen ALFA ROMEO

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTLEXUSCITROENDODGE. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Bij sommige auto’s, met name Volkswagen/Audi, kunnen er meerdere types op zitten in verband met de PR-codes.

Versleten wiellagers op een auto

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Vaak voorkomende zijn de perslagers, met en zonder ABS-ring. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Uiteraard is juiste werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw eigen veiligheid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.