Wiellagers AUDI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Juiste wiellager voor uw AUDI

Een wielnaaf heeft minimaal drie bevestigingspunten op het wiel zitten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.

Speling op een wiellager ondervangen

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen.

Wiellager zelf demonteren

Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKISEATSAABFORD.