Wiellagers AUDI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Ronkend geluid bij een wiellager

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen.

Versleten wiellagers op een auto

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden. Iets anders om in uw achterhoofd te houden: als u de optie voor een wiellager-kit en complete wielnaaf assemblage hebt, dat hoeft u niet automatisch te gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat er veel meer arbeid nodig is om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf. Vraag dus een prijsopgaaf aan bij uw monteur voor beide opties. Zo kunt u bepalen welke optie echt de goedkoopste (en de beste) is voor uw auto. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Wiellagers kopen auto

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren. Daarbij werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers.