Wiellagers AUDI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Wiellagers kopen AUDI

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Uiteraard is juiste werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw eigen veiligheid. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Juiste wiellager voor uw auto

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook ABS in het remsysteem, wat betekent dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten. Deze worden vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager. Ook als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto komen ze voor. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Bekijk ook alle audi wiellagers op RemOnderdelen.nl