100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 2.0 TDI 184 PK
Bouwjaar 05.2013 - 08.2016

Wiellagers AUDI A3 (8V1, 8VK) 2.0 TDI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen AUDI A3 (8V1, 8VK) 2.0 TDI

Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager. Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Verschillende wiellagers op uw auto

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A3 (8V1, 8VK).

Versleten wiellagers op een auto

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De meeste moderne wiellagers zijn geseald. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.