100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A5 2.0 TFSI 180 PK
Bouwjaar 11.2008 - 03.2012

Wiellagers AUDI A5 (8T3) 2.0 TFSI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen AUDI A5 (8T3) 2.0 TFSI

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee. Dit fusee zit weer aan het wiel van het voertuig. Bij sommige auto’s, met name Volkswagen/Audi, kunnen er meerdere types op zitten in verband met de PR-codes. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A5 (8T3). De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten.

Versleten wiellagers op een auto

Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De magneetkant is vaak zwart of oranje gekleurd.

Verschillende wiellagers op uw auto

Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.