100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A8 3.0 218 PK
Bouwjaar 07.2003 - 05.2006

Wiellagers AUDI A8 (4E2, 4E8) 3.0

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Versleten wiellagers op een auto

Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo.

Wiellagers kopen AUDI A8 (4E2, 4E8) 3.0

Wij controleren altijd bij de AUDI A8 (4E2, 4E8) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Verschillende wiellagers op uw auto

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het demonteren van wiellagers is een lastige klus. Daarom worden lagers bij de APK onderzocht. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.