Wiellagers BMW

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Speling op een wiellager ondervangen

Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen. Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Juiste wiellager voor uw BMW

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARULOTUSLANCIASKODADAIHATSU. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Uiteraard is juiste werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw eigen veiligheid.

Wiellager zelf demonteren

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder.