Wiellagers BMW

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het is een moeilijke klus om zelf te doen, zeker zonder pers. De wiellagers in en uit de naaf krijgen is een erg nauw werkje. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Daarbij werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen.

Juiste wiellager voor uw BMW

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Wiellagers kopen auto

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Demontage is geen heel lastige klus. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Bekijk ook alle bmw wiellagers op RemOnderdelen.nl