100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (E60) 540 i 299 PK
Bouwjaar 09.2005 - 02.2007

Wiellagers BMW 5 (E60) 540 i

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Verschillende wiellagers op uw auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 5 (E60) 540 i, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wiellagers en -naven met of zonder ABS-sensoren hebben wij altijd op voorraad, ook voor onderstaande types. Men hoeft niks meer te persen en kan het wiel zo demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, de nieuwe wielnaaf kan erop worden gezet. Je kunt bij ons betalen via PayPal, Creditcard en iDeal Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort.

Wiellagers kopen BMW 5 (E60)

Bij sommige auto’s, met name Volkswagen/Audi, kunnen er meerdere types op zitten in verband met de PR-codes. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW komen. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.