Wiellagers CHRYSLER

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Juiste wiellager voor uw CHRYSLER

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Wiellagers kopen auto

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook ABS in het remsysteem, wat betekent dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten. Deze worden vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager. Ook als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto komen ze voor. Bij gebrek aan smering kan een wiellager ook beschadigen. Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Bekijk ook alle chrysler wiellagers op RemOnderdelen.nl