Wiellagers CITROEN

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Wiellager zelf demonteren

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Juiste wiellager voor uw CITROEN

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Speling op een wiellager ondervangen

De magneetkant is vaak zwart of oranje gekleurd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDLAMBORGHINISUZUKI. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is.