Wiellagers DACIA

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers kopen DACIA

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden.

Juiste wiellager voor uw auto

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten.

Bekijk ook alle dacia wiellagers op RemOnderdelen.nl