100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAEWOO
Gekozen auto:DAEWOO REXTON 2.9 TD 120PK
Bouwjaar 04.2002 - heden

Wiellagers DAEWOO REXTON (GAB_) 2.9 TD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen DAEWOO REXTON (GAB_) 2.9 TD

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Let goed op of het geluid harder of zachter wordt. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers.

Versleten wiellagers op een auto

Wiellagers en -naven met of zonder ABS-sensoren hebben wij altijd op voorraad, ook voor onderstaande types. Men hoeft niks meer te persen en kan het wiel zo demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, de nieuwe wielnaaf kan erop worden gezet. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIINFINITILANCIALEXUS. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wielnaven kunnen eenvoudig over de as worden geschoven.

Verschillende wiellagers op uw auto

Hierbij wat tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DAEWOO REXTON (GAB_) past. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Wij controleren altijd bij de DAEWOO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager.