Wiellagers DAIHATSU

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Als je echt wilt weten of het geluid een peilend geluid is, en je de auto op een brug krijgen, dan kun je een geïmproviseerde stethoscoop (een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren. Zo kunt u onderzoeken waar het geluid vandaan komt. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Wiellagers kopen DAIHATSU

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Juiste wiellager voor uw auto

Vaak voorkomende zijn de perslagers, met en zonder ABS-ring. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden.

Bekijk ook alle daihatsu wiellagers op RemOnderdelen.nl