100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAIHATSU
Gekozen auto:DAIHATSU BOON LUMINAS 1.5 109 PK
Bouwjaar 12.2008 - 02.2012

Wiellagers DAIHATSU BOON LUMINAS 1.5

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen DAIHATSU BOON LUMINAS 1.5

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. Elke DAIHATSU BOON LUMINAS heeft een eigen VIN-nummer. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Versleten wiellagers op een auto

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Pers-wiellagers zullen geperst moeten worden. Wielnaven kunnen eenvoudig over de as worden geschoven.

Verschillende wiellagers op uw auto

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DAIHATSU. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.