100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAIHATSU
Gekozen auto:DAIHATSU YRV 1.3 GTti 129 PK
Bouwjaar 07.2002 - tot heden

Wiellagers DAIHATSU YRV (M2) 1.3 GTti

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DAIHATSU YRV (M2) 1.3 GTti, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTDAEWOOVAUXHALLISUZUSSANGYONG. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Verschillende wiellagers op uw auto

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. Wij controleren altijd bij de DAIHATSU YRV (M2) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS

Wiellagers kopen DAIHATSU

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.