Wiellagers DAIMLER

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Wiellagers worden tijdens de APK uitvoerig getest. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan het zo zijn dat de beschadigde lager aan de linkerkant zit of andersom. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel.

Juiste wiellager voor uw DAIMLER

Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden.

Wiellagers kopen auto

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Bekijk ook alle daimler wiellagers op RemOnderdelen.nl