WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers DAIMLER

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Speling op een wiellager ondervangen

Hierbij is de naaf 1 geheel samen met de schijf. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook ABS in het remsysteem, wat betekent dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten. Deze worden vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager. Ook als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto komen ze voor. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Wiellager zelf demonteren

Een kapotte lager heeft speling of maakt geluid. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Elke DAIMLER heeft een eigen VIN-nummer.

Juiste wiellager voor uw auto

Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.