Wiellagers DODGE

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Juiste wiellager voor uw DODGE

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

Speling op een wiellager ondervangen

Wielnaven kunnen eenvoudig over de as worden geschoven. Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren. Hierbij is de naaf 1 geheel samen met de schijf.

Wiellager zelf demonteren

Een wiellager mag je niet horen bewegen. Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden.