Wiellagers DODGE

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de DODGE dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden. Wanneer de zegel gebroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid gaan maken. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Wiellagers kopen auto

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid.

Juiste wiellager voor uw auto

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Door de lagers draait het wiel geluidloos rond. Het demonteren van wiellagers is een lastige klus.

Bekijk ook alle dodge wiellagers op RemOnderdelen.nl