Wiellagers FIAT

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Juiste wiellager voor uw FIAT

Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Een wiellager is een slijtgraag onderdeel van de auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Wiellagers en -naven met of zonder ABS-sensoren hebben wij altijd op voorraad, ook voor onderstaande types. Men hoeft niks meer te persen en kan het wiel zo demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, de nieuwe wielnaaf kan erop worden gezet. De meeste moderne wiellagers zijn geseald. Iets anders om in uw achterhoofd te houden: als u de optie voor een wiellager-kit en complete wielnaaf assemblage hebt, dat hoeft u niet automatisch te gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat er veel meer arbeid nodig is om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf. Vraag dus een prijsopgaaf aan bij uw monteur voor beide opties. Zo kunt u bepalen welke optie echt de goedkoopste (en de beste) is voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Wiellagers kopen auto

Bij aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN-nummer bij de hand heeft. Bij gebrek aan smering kan een wiellager ook beschadigen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Daarom worden lagers bij de APK onderzocht. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Bekijk ook alle fiat wiellagers op RemOnderdelen.nl