WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers HYUNDAI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Speling op een wiellager ondervangen

Bij aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN-nummer bij de hand heeft. Je kunt bij ons betalen via MisterCash, iDeal, Creditcard en AfterPay De magneetkant is vaak zwart of oranje gekleurd. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Wiellager zelf demonteren

Losse schalen zijn conisch en in twee delen. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Afdichtingen beschermen lagers tegen water en vuil, en ze dichten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI komen. Bij sommige auto’s, met name Volkswagen/Audi, kunnen er meerdere types op zitten in verband met de PR-codes.

Juiste wiellager voor uw auto

Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.