Wiellagers HYUNDAI ACCENT I (X-3)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1994 tot heden
44
60
Hatchback
10-1994 tot heden
55
75
Hatchback

Ronkend geluid bij een wiellager

Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren. Wij controleren altijd bij de HYUNDAI ACCENT I (X-3) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Wiellager monteren

Raak niet meteen in paniek maar wacht ook geen maanden voor u actie onderneemt. De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. De wegligging is een stuk minder goed. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen.

Perslagers voor uw HYUNDAI

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het vervangen van wiellagers is een klus die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen gedaan kan worden, maar in de meeste gevallen is het beter om deze klus uit te besteden. Het is een moeilijke klus om zelf te doen, zeker zonder pers. De wiellagers in en uit de naaf krijgen is een erg nauw werkje. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto.