Wiellagers HYUNDAI ELANTRA Sedan (MD, UD)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Speling op een wiellager ondervangen

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HYUNDAI ELANTRA Sedan (MD, UD) past. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Juiste wiellager voor uw HYUNDAI

Vaak voorkomende zijn de perslagers, met en zonder ABS-ring. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij gebrek aan smering kan een wiellager ook beschadigen. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten.

Wiellager zelf demonteren

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Versleten wielnaven geven het voertuig een wegslippend gevoel. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.