Wiellagers HYUNDAI ELANTRA Sedan (MD, UD)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Ronkend geluid bij een wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een wiellager is een slijtgraag onderdeel van de auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Bij sommige auto’s, met name Volkswagen/Audi, kunnen er meerdere types op zitten in verband met de PR-codes.

Wiellager monteren

Hierbij is de naaf 1 geheel samen met de schijf. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook ABS in het remsysteem, wat betekent dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten. Deze worden vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager. Ook als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto komen ze voor.

Perslagers voor uw HYUNDAI ELANTRA Sedan (MD, UD)

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HYUNDAI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Rofren, TRW, Bosch, Bendix en ATE Wanneer de zegel gebroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid gaan maken. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in.