Wiellagers HYUNDAI i20 ACTIVE (IB, GB)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wiellager monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HYUNDAI i20 ACTIVE (IB, GB). De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Raak niet meteen in paniek maar wacht ook geen maanden voor u actie onderneemt. De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Ronkend geluid bij een wiellager

Wiellagers worden tijdens de APK uitvoerig getest. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. De wegligging is een stuk minder goed. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten.

Perslagers voor uw HYUNDAI

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.