WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers HYUNDAI i20 ACTIVE (IB, GB)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wiellager zelf demonteren

Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten.

Juiste wiellager voor uw HYUNDAI i20 ACTIVE (IB, GB)

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen. Het vervangen van wiellagers is een klus die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen gedaan kan worden, maar in de meeste gevallen is het beter om deze klus uit te besteden. Afdichtingen beschermen lagers tegen water en vuil, en ze dichten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft.

Speling op een wiellager ondervangen

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.