WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI i20 ACTIVE 1.0 T-GDI 101PK
Bouwjaar 09-2015 - heden

Wiellagers HYUNDAI i20 ACTIVE (IB, GB) 1.0 T-GDI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde
achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. Je kunt bij ons betalen via MisterCash De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wij controleren altijd bij de HYUNDAI i20 ACTIVE (IB, GB) 1.0 T-GDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden.

Wiellagers kopen HYUNDAI i20 ACTIVE (IB, GB)

Bij aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN-nummer bij de hand heeft. Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren. Afdichtingen beschermen lagers tegen water en vuil, en ze dichten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Iets anders om in uw achterhoofd te houden: als u de optie voor een wiellager-kit en complete wielnaaf assemblage hebt, dat hoeft u niet automatisch te gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat er veel meer arbeid nodig is om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf. Vraag dus een prijsopgaaf aan bij uw monteur voor beide opties. Zo kunt u bepalen welke optie echt de goedkoopste (en de beste) is voor uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Bendix, TRW, Jurid, Bosch, ATE, Textar, ABS, Zimmermann, Brembo, Lucas en Pagid

Versleten wiellagers op een auto

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee. Dit fusee zit weer aan het wiel van het voertuig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HYUNDAI.