WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI i20 ACTIVE (IB, GB) 1.0 T-GDI 101PK
Bouwjaar 09-2015 - heden

Wiellagers HYUNDAI i20 ACTIVE (IB, GB) 1.0 T-GDI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Speling op een wiellager ondervangen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Een wiellager mag je niet horen bewegen. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

Juiste wiellager voor uw HYUNDAI i20 ACTIVE (IB, GB) 1.0 T-GDI

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Vaak voorkomende zijn de perslagers, met en zonder ABS-ring. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wiellagers en -naven met of zonder ABS-sensoren hebben wij altijd op voorraad, ook voor onderstaande types. Men hoeft niks meer te persen en kan het wiel zo demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, de nieuwe wielnaaf kan erop worden gezet. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIDAFCADILLAC.

Wiellager zelf demonteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HYUNDAI i20 ACTIVE (IB, GB), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten. Wij controleren altijd bij de HYUNDAI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.