WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI i20 ACTIVE 1.0 T-GDI 120PK
Bouwjaar 09-2015 - heden

Wiellagers HYUNDAI i20 ACTIVE (IB, GB) 1.0 T-GDI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

achterzijde

Wiellagers kopen HYUNDAI i20 ACTIVE (IB, GB) 1.0 T-GDI

Versleten wielnaven geven het voertuig een wegslippend gevoel. Een wiellager krijgt enorm grote en zware krachten te verduren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI i20 ACTIVE (IB, GB) komen. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Verschillende wiellagers op uw auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HYUNDAI. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan het zo zijn dat de beschadigde lager aan de linkerkant zit of andersom. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDMASERATISMARTIVECO. Hierbij is de naaf 1 geheel samen met de schijf.

Versleten wiellagers op een auto

Bij sommige auto’s, met name Volkswagen/Audi, kunnen er meerdere types op zitten in verband met de PR-codes. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder. Daarbij is deze klus niet te klaren zonder een pers. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.