Wiellagers HYUNDAI i20 Coupé (GB)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Ronkend geluid bij een wiellager

Wij controleren altijd bij de HYUNDAI i20 Coupé (GB) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Daarom worden lagers bij de APK onderzocht. Pers-wiellagers zullen geperst moeten worden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Perslagers voor uw HYUNDAI

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers. Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen.

Wiellager monteren

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan.