Wiellagers HYUNDAI i20 Coupé (GB)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Speling op een wiellager ondervangen

Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. Wij controleren altijd bij de HYUNDAI i20 Coupé (GB) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Juiste wiellager voor uw HYUNDAI

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Wiellager zelf demonteren

Als je echt wilt weten of het geluid een peilend geluid is, en je de auto op een brug krijgen, dan kun je een geïmproviseerde stethoscoop (een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren. Zo kunt u onderzoeken waar het geluid vandaan komt. Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wielnaven kunnen eenvoudig over de as worden geschoven. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid.