WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI i20 Coupé 1.0 T-GDI 101PK
Bouwjaar 01-2016 - heden

Wiellagers HYUNDAI i20 Coupé (GB) 1.0 T-GDI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde
achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het is een moeilijke klus om zelf te doen, zeker zonder pers. De wiellagers in en uit de naaf krijgen is een erg nauw werkje. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Versleten wiellagers op een auto

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HYUNDAI i20 Coupé (GB) 1.0 T-GDI. Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen. Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager.

Wiellagers kopen HYUNDAI i20 Coupé (GB)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNISUZULANCIALAND ROVERROVER. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI komen. Uiteraard is juiste werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw eigen veiligheid.