WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI i20 Coupé (GB) 1.0 T-GDI 101PK
Bouwjaar 01-2016 - heden

Wiellagers HYUNDAI i20 Coupé (GB) 1.0 T-GDI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Speling op een wiellager ondervangen

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water.

Wiellager zelf demonteren

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HYUNDAI i20 Coupé (GB) 1.0 T-GDI. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Juiste wiellager voor uw HYUNDAI i20 Coupé (GB)

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Versleten wielnaven geven het voertuig een wegslippend gevoel.