Wiellagers HYUNDAI S COUPE (SLC)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Ronkend geluid bij een wiellager

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. De meeste moderne wiellagers zijn geseald. Gehakte, gegratineerde of gecurvede banden maken vaak ook een ritmisch geluid. Dit geluid neemt toe naarmate men sneller gaat.

Wiellager monteren

Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen. Losse schalen zijn conisch en in twee delen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Perslagers voor uw HYUNDAI S COUPE (SLC)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HYUNDAI past. Wielnaven kunnen eenvoudig over de as worden geschoven. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.