Wiellagers HYUNDAI S COUPE (SLC)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Speling op een wiellager ondervangen

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Juiste wiellager voor uw HYUNDAI S COUPE (SLC)

Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HYUNDAI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wiellager zelf demonteren

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVDAFVOLVOFERRARIALFA ROMEO. De centrale moer waarborgt de naaf of lagers. Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig.