100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI SANTA FÉ I 2.4 16V 146PK
Bouwjaar 02-2001 - 03-2006

Wiellagers HYUNDAI SANTA FÉ I (SM) 2.4 16V

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HYUNDAI SANTA FÉ I (SM) 2.4 16V past. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Versleten wiellagers op een auto

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur.

Wiellagers kopen HYUNDAI SANTA FÉ I (SM)

Losse schalen zijn conisch en in twee delen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Daarbij werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Als de naaf in zijn geheel moet worden vervangen, dan hebben we het over heel iets anders. Er zijn hiervoor minder gespecialiseerde middelen nodig en het vervangen van de naaf is een meer simpele taak die u zelf kunt uitvoeren. Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen.