WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI SANTA FÉ I (SM) 2.4 16V 146PK
Bouwjaar 02-2001 - heden

Wiellagers HYUNDAI SANTA FÉ I (SM) 2.4 16V

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Speling op een wiellager ondervangen

Wij controleren altijd bij de HYUNDAI SANTA FÉ I (SM) 2.4 16V dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Als de naaf in zijn geheel moet worden vervangen, dan hebben we het over heel iets anders. Er zijn hiervoor minder gespecialiseerde middelen nodig en het vervangen van de naaf is een meer simpele taak die u zelf kunt uitvoeren.

Juiste wiellager voor uw HYUNDAI SANTA FÉ I (SM)

Raak niet meteen in paniek maar wacht ook geen maanden voor u actie onderneemt. De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUCADILLACFERRARISAABVW VOLKSWAGEN. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI komen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Wiellager zelf demonteren

Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. De centrale moer waarborgt de naaf of lagers. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.