100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI SANTA FÉ I 2.4 16V 4x4 136PK
Bouwjaar 02-2001 - 03-2006

Wiellagers HYUNDAI SANTA FÉ I (SM) 2.4 16V 4x4

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

achterzijde

Wiellagers kopen HYUNDAI SANTA FÉ I (SM) 2.4 16V 4x4

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. Je kunt bij ons betalen via Creditcard Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Versleten wiellagers op een auto

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Elke HYUNDAI SANTA FÉ I (SM) heeft een eigen VIN-nummer. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Verschillende wiellagers op uw auto

Versleten wielnaven geven het voertuig een wegslippend gevoel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI komen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Een wielnaaf heeft minimaal drie bevestigingspunten op het wiel zitten. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.