WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI TUCSON (JM) 2.0 CRDi Vierwielaandrijving 140PK
Bouwjaar 01-2006 - heden

Wiellagers HYUNDAI TUCSON (JM) 2.0 CRDi Vierwielaandrijving

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Speling op een wiellager ondervangen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HYUNDAI TUCSON (JM) 2.0 CRDi Vierwielaandrijving past. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Jurid, Zimmermann, ABS, Brembo, TRW en Pagid Een wiellager mag je niet horen bewegen.

Wiellager zelf demonteren

Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers. Pers-wiellagers zullen geperst moeten worden.

Juiste wiellager voor uw HYUNDAI TUCSON (JM)

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI komen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDICITROENDODGE. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager.