WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI TUCSON 2.0 CRDi Vierwielaandrijving 140PK
Bouwjaar 01-2006 - 03-2010

Wiellagers HYUNDAI TUCSON (JM) 2.0 CRDi Vierwielaandrijving

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde
achterzijde

Wiellagers kopen HYUNDAI TUCSON (JM) 2.0 CRDi Vierwielaandrijving

Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Hierbij is de naaf 1 geheel samen met de schijf. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDMGLAND ROVERSEATSUZUKISAAB. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Elke HYUNDAI TUCSON (JM) heeft een eigen VIN-nummer. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring.

Versleten wiellagers op een auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HYUNDAI. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.