Wiellagers INFINITI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Juiste wiellager voor uw INFINITI

Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee. Dit fusee zit weer aan het wiel van het voertuig. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Vaak voorkomende zijn de perslagers, met en zonder ABS-ring. De centrale moer waarborgt de naaf of lagers.

Wiellagers kopen auto

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje. Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. Gietijzer komt minder veel voor als component. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant.

Bekijk ook alle infiniti wiellagers op RemOnderdelen.nl