Wiellagers IVECO

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers kopen IVECO

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een wielnaaf heeft minimaal drie bevestigingspunten op het wiel zitten. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Juiste wiellager voor uw auto

Bij aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN-nummer bij de hand heeft. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan het zo zijn dat de beschadigde lager aan de linkerkant zit of andersom. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook ABS in het remsysteem, wat betekent dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten. Deze worden vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager. Ook als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto komen ze voor. Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Bekijk ook alle iveco wiellagers op RemOnderdelen.nl