Wiellagers JEEP

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Daarom worden lagers bij de APK onderzocht. Door de lagers draait het wiel geluidloos rond. De magneetkant is vaak zwart of oranje gekleurd.

Juiste wiellager voor uw JEEP

Het vervangen van wiellagers is een klus die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen gedaan kan worden, maar in de meeste gevallen is het beter om deze klus uit te besteden. Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Een wielnaaf heeft minimaal drie bevestigingspunten op het wiel zitten.

Wiellagers kopen auto

Een wiellager mag je niet horen bewegen. Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij monteren altijd op de buitenste ringen persen.

Bekijk ook alle jeep wiellagers op RemOnderdelen.nl