Wiellagers KIA

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers kopen KIA

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Hierbij is de naaf 1 geheel samen met de schijf. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Raak niet meteen in paniek maar wacht ook geen maanden voor u actie onderneemt. De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager.

Juiste wiellager voor uw auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij gebrek aan smering kan een wiellager ook beschadigen. Vaak voorkomende zijn de perslagers, met en zonder ABS-ring. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Bekijk ook alle kia wiellagers op RemOnderdelen.nl