Wiellagers LADA

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Daarbij werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Brembo, TRW, Pagid, ABS, Jurid, ATE, Lucas, Textar, Bendix, Rofren en Bosch Losse schalen zijn conisch en in twee delen. Wanneer de zegel gebroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid gaan maken. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Wiellagers kopen LADA

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen.

Juiste wiellager voor uw auto

Hierbij is de naaf 1 geheel samen met de schijf. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers. Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen. Let goed op of het geluid harder of zachter wordt.

Bekijk ook alle lada wiellagers op RemOnderdelen.nl