Wiellagers LANCIA

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Juiste wiellager voor uw LANCIA

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. Daarbij werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken.

Wiellagers kopen auto

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een wiellager mag je niet horen bewegen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De meeste moderne wiellagers zijn geseald.

Bekijk ook alle lancia wiellagers op RemOnderdelen.nl