100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA DELTA II 2.0 16V Turbo 193 PK
Bouwjaar 07.1996 - 08.1999

Wiellagers LANCIA DELTA II (836_) 2.0 16V Turbo

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen LANCIA DELTA II (836_) 2.0 16V Turbo

Elke LANCIA DELTA II (836_) heeft een eigen VIN-nummer. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam.

Versleten wiellagers op een auto

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIAHONDAIVECOOLDSMOBILEBUICK.

Verschillende wiellagers op uw auto

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LANCIA. Als de naaf in zijn geheel moet worden vervangen, dan hebben we het over heel iets anders. Er zijn hiervoor minder gespecialiseerde middelen nodig en het vervangen van de naaf is een meer simpele taak die u zelf kunt uitvoeren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.