Wiellagers LAND ROVER

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers kopen LAND ROVER

De centrale moer waarborgt de naaf of lagers. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

De magneetkant is vaak zwart of oranje gekleurd. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren.

Juiste wiellager voor uw auto

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. Bij monteren altijd op de buitenste ringen persen.

Bekijk ook alle land rover wiellagers op RemOnderdelen.nl