100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER FREELANDER 2 2.2 TD4 4x4 156 PK
Bouwjaar 10.2006 - 10.2014

Wiellagers LAND ROVER FREELANDER 2 (L359) 2.2 TD4 4x4

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw LAND ROVER FREELANDER 2
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 201493
Voor 17:00 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 31 mm
Ø Buiten diameter: 136 mm
Aantal wielbouten: 5 -gat
Breedte: 86 mm
Bijzonderheden: Met ingebouwde magnetische sensorring
Gewicht: 2,98 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
60% Korting
151,46
378,64
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen LAND ROVER FREELANDER 2 (L359) 2.2 TD4 4x4

Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Daarbij is deze klus niet te klaren zonder een pers. Wanneer de zegel gebroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid gaan maken.

Versleten wiellagers op een auto

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid.

Verschillende wiellagers op uw auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER FREELANDER 2 (L359) komen. Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren. Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Elke LAND ROVER heeft een eigen VIN-nummer. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.